Receptek

Vegán burger

Bereznay Tamás receptje

2023. november 24.

Hozzávalók:

40 dkg lecsepegtetett vörösbabkonzerv

5 dkg dió

2-3 evőkanál zsemlemorzsa

Kotányi hamburgerfűszer

olívaolaj

2 csokor petrezselyem

1 fej lila hagyma

2 db paradicsom

salátalevelek

4 db hamburgerbuci

vegán dresszing



ADAG: 4 főre

A főtt babot villával összetörjük, hozzáadjuk az apróra vágott diót és petrezselymet, sót, fűszert, zsemlemorzsát, 2 ek olívaolajat, és alaposan összegyúrjuk. 4 db pogácsát formázunk belőle, amit kevés olívaolajon mindkét oldalán megsütünk. Készíthetjük 220 fokos sütőben, ahol 15 perc alatt elkészül. A felbevágott bucikat megpirítjuk, és a felkarikázott zöldségekkel együtt összeállítjuk a hamburgereket.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra